Cine poate ?

Dumnezeule, cine poate sa stea drept inaintea ta si cine poate sa te provoace pe Tine sau cine poate sa puna la indoiala decizia Ta…fara sa fie traznit intr-o secunda de dreptatea si maretia Ta?

Cine poate azi sa vina inaintea Ta cum a venit Avraam si sa spuna: „Vei nimici Tu oare si pe cel bun impreuna cu cel rau? … Sa omori Tu pe cel bun impreuna cu cel rau , asa ca cel bun sa aiba aceeasi soarta ca cel rau, departe de Tine asa ceva! Departe de Tine! Cel ce judeca tot pamantul nu va face oare dreptate?”
Doamne cat de multe spune despre Tine aceasta intamplare si aceasta deschidere pe care ai avut-o Tu fata de Avraam sa nu-i ascunzi ce ai sa faci!!!

Doamne eu stiu ca tu nu dai unui om si nici unui om mai mult decat poate duce si chiar daca iti cer eu o asa o mare deschidere sa ai fata de mine Tu nu o faci decat la vremea potrivita, dar Doamne imi doresc sa cunosc inima Ta si gandul Tau, imi doresc sa fiu una cu Tine, cu Fiul si cu Duhul Tau cel Sfant. Iti multumesc pt ca Tu ma vei aduce la acea maturitate Sfanta care vine din Tine si vei duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput in mine.

Te iubesc.

Un comentariu (+add yours?)

  1. Naty
    ian. 24, 2011 @ 20:08:20

    Amin! 🙂 pentru tine, pentru mine, pentru noi, toti cei care vrem mai mult din El!

    Răspunde

Lasă un comentariu